عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند زن سوری به دلیل مشکل خانوادگی دست به عملیات مرگبار انتحاری در خانه‌اش زد بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد

واکنش ظریف به سخنان تجزیه‌طلبانه اردوغان در باکو

محمدجواد ظریف به اظهارات اردوغان رییس جمهور ترکیه واکنش نشان داد و تاکید کرد که «هیچکس نمی‌تواند در باره آذربایجان عزیز ما صحبت کند».
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۲۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 11
کد خبر: ۷۰۰۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (جمعه) به برخی اتفاقات و صحبت‌های انجام‌شده در رژه نظامی روز گذشته در باکو واکنش نشان داد.

 

ظریف در صفحه توئیتر خود نوشت: «به اردوغان نگفته بودند شعری که به غلط در باکو خواند مربوط به جدایی قهری مناطق شمالی ارس از سرزمین مادریشان ایران است!»

 

وی ادامه داد: «یا او نفهمید که علیه استقلال جمهوری آذربایجان سخن گفته است؟ هیچکس نمی‌تواند در باره آذربایجان عزیز ما صحبت کند».


ظریف خطاب به اردوغان: هیچکس نمی‌تواند در باره آذربایجان عزیز ما صحبت کند

 

روز گذشته اردوغان در رژه نظامی در باکو بیتی از آهنگ «آراز آراز» را خواند که برای پان‌ترک‌ها سمبل جدایی دو سوی «ارس» و رمز تجزیه ایران است.

 

اردوغان که در این مراسم به همراه «الهام علی‌اف» رئیس دولت باکو شرکت کرده بود، بیتی از یک شعر جدایی‌طلبانه درباره رود ارس در مرز ایران و جمهوری آذربایجان را علیه تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران خواند.

 

واکنش ظریف به سخنان تجزیه‌طلبانه اردوغان در باکو

ارسال نظر